FudbalSrbijaTransferiVESTI DANA

Terzić: Dolaze nam dva ozbiljna mlada, brza igrača, desno krilo naredne nedelje

Generalni direktor Crvene zvezde je tokom okupljanja pred narednu sezonu potvrdio je interesovanje za staru želju i najavio dolazak novih igrača.

Zainteresovani smo za Ada, ali ne samo za njega. Mi smo strana koja se pita i gledamo da li možemo da dovedemo boljeg igrača, a jeftinijeg od Ada. Spremni smo da investiramo, u situaciji smo da moramo da uložimo u kvalitet, ali platiti zadnjeg veznog dva miliona… Možda je bolje taj novac dati za napadača. Dolaze nam dva ozbiljna mlada, brza igrača. Desno krilo, nadam se, biće završeno naredne nedelje.

Crveno-beli žele ponovo u Ligi šampiona, s tom namerom je na odlaske stavljena rampa na odlaske bar do kraja kvalifikacija.

Liga šampiona nam donosi 25.000.000 evra i neozbiljno je pričati o odlasku najboljih igrača. Šta nam znače tri ili pet miliona za Ivanića ili Kataija? Najvece interesovanje je za Erakovića, ali sam zainteresovanim klubovima rekao da u ovom trenutku nije na prodaju.

Redove srpskog šampiona napustio je Milan Gajić.

Gajiću je istekao ugovor i zahvalan sam mu, odigrao je bolje poslednja dva-tri meseca i pokazao zašto smo ga doveli. Da je igrao tako ranije, mi bismo mu produžili ugovor. Bio je svestan da je Pićini prva opcija kod Stankovića i hteo je da ide. Ulazimo u sezonu sa Rodićem i Radulovićem na levom boku, ali je teško dovesti igrača koji je dobar, a da zna da je Rodic prva opcija. Neće nijedan dobar levi bek da dođe da bude druga opcija. Tako je rezonovao i Gajić. Pićini očekujem da se pokaže u pravom svetlu i bude igrač kojeg je Manćini zvao u reprezentaciju.

Terzić je kritikovao Fudbalski savez Srbije zbog toga što se nije održalo pravilo o dva bonus igrača.

Đurić i Stanković su zaslužili da budu sa prvim timom, ali nisu imali minute u nogama. Drugi primer je Leković koji je ostavio odličan utisak u Grafičaru. Zvezdinim mladim igračima su važni minuti. Smatram da je FSS pogrešio što je ukinuo pravilo dva  bonusa. Naša liga treba da bude razvojna, gde će mladi igrači dobijati šansu. Najviše bih voleo da mora da bude tri bonus igrača u startnoj postavi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet