FK Crvena zvezdaFK PartizanFudbalSrbijaVESTI DANA

Terzić: Jedina greška mi je što sam 2017. olako shvatio da FSS gura Partizan

Prvi operativac Crvene zvezde je u intervjuu za Mozzart Sport izneo stav da uprava srpskog šampiona nije pravila strateške greške otkad je on tu, izuzetak je sezona 2016/2017 za koju je izneo teške optužbe po pitanju Partizanove titule.

Grešaka uopšte nismo imali, iako je ljudski grešiti, ali greške su bile minorne čim smo ostvarili ovakve rezultate. Pametni ljudi su rekli, rezultat je jedino merilo kvaliteta. Sve ostalo su paušalne ocene. Mogu ja da se sviđam nekome ili da se ne sviđam, ali morate da uvažite egzaktne pokazatelje. Kada za deset godina osvojite osam titula, onda ja ne vidim greške. Greške mogu biti u nekom operativnom, svakodnevnom poslovanju, ali strateške greške Crvena zvezda nije pravila. Jedina moja greška je bila 2017. godine, januar, februar, kad su me upozorili da će od strane FSS Partizan dobiti vetar u leđa, da su sve utakmice do kraja prvenstva zatvorili, da će sve pobediti. A da će Crvena zvezda imati opstrukcije. Ja sam to lako shvatio i to se desilo. To sebi prepisujem kao grešku.

Otrovne strelice, pa želja za oporavak. Zvezdan Terzić konstatuje da je Zvezda odmakla večitom rivalu i ostatku lige, mada želi jaču konkurenciju u Mozzart Bet Super ligi i što više jačih utakmica, na korist svih klubova.

Pazite, Partizan je veliki klub koji stvarno zaslužuje poštovanje. I zbog svoje istorije i tradicije, i ogromnog broja navijača, i ko god negira Partizan, taj nije normalan. Znači stvarno Partizan zaslužuje respekt. E sad, zašto je Partizan u ovakvom stanju sada, to je pitanje za ljude unutar Partizana. Ja bih voleo da Partizan bude jači i bolji. Ne samo Partizan, nego i Kragujevac, i Novi Sad, i Radnički iz Niša, i TSC, i Čukarički, i Spartak, i svi. Jer da su oni jači, imali bismo jače takmičenja. Na taj način bi pomogli Crvenoj zvezdi. Mi imamo jedan ozbiljan problem. Da igramo u ovoj lošoj klaj-klaj ligi, u drugoj, trećoj brzini, i to je za vikend. I onda se preko sedmice sudaraš sa turbo modom. Ali evo, hvala državi što će sada napraviti na svim terenima Superlige hibridne terene gde će lopta ići brže.I najveći majstori imaju muku, pa onda i naši igrači koji su stvarno tehnički potkovani, Ivanić, Katai, Kanga, odu u Surdulicu ili Ivanjica, ne mogu da savladaju loptu. Prođe 90 minuta ovako i to utiče naravno i na kvalitet fudbala, i na lepotu ili ružnoću, gledanja same utakmice i sve ostalo

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet