FudbalItalijaTransferiVESTI DANA

Terzić vaga šta mu je najbolje za budućnost, ima poziv dva kluba

Odlazak vrlo realan.

Srpski fudbaleri i Serija A kao nerazdvojne teme u poslednje vreme, izuzetak nije ni zimski prelazni rok. Italijanski mediji su se bavili potencijalnim transferima Sergeja Milinkovića-Savića, Saše Lukića pa i Dušana Vlahovića, dosta pažnje privukli su Ivan Ilić i Lazar Samardžić. Nogu je povukao Dimitrije Kamenovića koga je Lacio prosledio praškoj Sparti, uskoro bi trebalo očekivati da Darko Lazović napusti Veronu i pređe u Moncu.

Na redu je i Aleksa Terzić. Srpski levi bek nema u Fiorentini status kakvom se nadao, u dosadašnjem toku sezone uglavnom je dobijao šansu u Ligi konferencija, u Seriji A ne baš. Vinćenco Italijano i struka cene kvalitete 23-godišnjeg fudbalera koga su u leto 2019. doveli iz Crvene zvezde, međutim, njemu u prilog ne ide to što je leva strana odbrane poverena kapitenu, Kristijanu Biragiju. Terzić će na leto ući u poslednju godinu ugovora, sad je vreme da razmisli o svojoj budućnosti.

Razlog više je što ga zovu dva kluba i nude bolju ulogu. Nikolo Šira javlja da je u toku sastanak između Terzićevog agenta, Nikole Kolarova, i sportskog direktora Fiorentine, Danijelea Pradea, kako bi se utvrdila pozicija obe strane u novonastaloj situaciji. Dejan Stanković želi srpskog reprezentativca ne bi li ojačao tim u borbi za opstanak, Sampdorija nudi najpre pozajmicu do kraja sezone, u igri je i Bolonja, izgleda sa ponudom za transfer. Ishod bi trebalo da saznamo vrlo brzo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet