EngleskaFudbalTransferi

Totenhem šalje ponude u Đenovu i na Stamford bridž!

Traži se i krilo.

Fantastično je Totenhem ušao u sezonu, da bi potom povrede pokvarile sve. Izostanak nekih bitnih igraća osetio se ne rezultatima, te je Angelos Postekoglu zajedno sa upravom morao da posegne za pojačanjima. Od ranije se traži napadač, u fokusu su krilni fudbaleri, spremne su ponude za štopera i vezistu.

Prioritet je pojačanje u centralnom delu odbrane. Žan-Kler Todibo je pao u drugi plan, na čelo liste želja je izbio Radu Dragušin za koga je spremna prva ponuda, piše Fabricio Romano. 21-godišnji defanzivac Đenove je neko ko se u prethodnom periodu pored Totenhema dovodio u vezu sa Arsenalom, Njukaslom i Barselonom, nedavno je produžio ugovor, međutim, to nije prepreka da se desi transfer u severni London ukoliko prava ponuda stigne, sam igrač je već pokazao želju za tim.

Otvoreni su i pregovori sa Čelsijem oko Konora Galagera, barem tako tvrdi Đanluka Di Marcio. Nije baš da su na Stamford bridžu željni da prodaju trenutnog kapitena ali im je potreban jedan ozbiljan izlazni transfer kako bi rešili neke druge probleme, zbog čega će razmotriti ponude koje stignu. Pevci su navodno spremni da na sto stave 40 miliona funti, što je relativno blizu onome što Plavci navodno traže.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet