EngleskaFudbalTransferi

Totenhem sprema iznenađenje za kraj

Dva kandidata da stave tačku na letnje dolaske.

Deset bodova u četiri utakmice mogu se smatrati odličnim početkom sezone. Sve se to nadovezalo na dobar prelazni rok koji je Totenhem odradio, iako novi igrači tek treba da u punoj meri pokažu zašto su dovedeni. Ivan Perišić i Rišarlison već ulaze u ritam i doprinose, Iv Bisuma i Klemen Lengle su tek na kašičicu dobili priliku ali se očekuje da u najkraćem roku dobiju ulogu startera. Frederik Forster je tu da proširi rotaciju, Đed Spens je pojačanje za budućnost, kao i Destini Udogi koji će se timu priključiti narednog leta. Zadatak Fabija Paratićija je da nađe još jednog ofanzivca u poslednjim danima prelaznog roka. Nekoliko kandidata se pojavilo tokom leta, sada, ako ne bude nekog iznenađenja, priča se svela na dva.

Konkretan potez je povučen kada je u pitanju Danijel Džejms. Prema rečima Fabricija Romana razgovaralo se o pozajmici sa opcijom otkupa. Lids bi najradije zadržao 24-godišnjeg krilnog igrača, ipak, u slučaju njegove želje da ode i prave ponude spreman je da razgovara. Javio se i Everton sa istom namerom kao i Totenhem, čeka se da se Velšanin izjasni povodom potencijalnog odlaska sa Eland rouda.

Drugi igrač koji je tema razgovora je Janik Karasko, javlja Džejson Bart sa Telegrafa. Belgijanac ima još dve godine ugovora sa Atletikom i u ugovoru izlaznu klauzulu od 60 miliona evra, mada se spekuliše da postoji prostor za manevar i razgovor oko transfera za neku manju sumu. Antonio Konte je veliki ljubitelj ovog momka i možda bi mogao i da ga dobije u timu pred kraj transfer pijace.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet