EngleskaFudbalNemačkaTransferi

Totenhem tvrd pregovarač, u Kejnov transfer bi da uključi drugog igrača

Više će se znati početkom naredne nedelje.

Utisak je da su šanse sve veće da Hari Kejn sezonu dočeka kao fudbaler Bajerna. Unutar Totenhema kao da su se pomirili sa odlaskom iskusnog napadača, samo će iskoristiti priliku da pregovore svakako maksimalno otežaju. Zakazani sastanak za danas pomeren je za ponedeljak na insistiranje Danijela Levija, što su razni mediji protumačili kao strategiju.

Prvi operativac Totenhema rad je da proda Kejna pre Pariz Sen Žermenu nego Bajernu. Francuski mediji podgrevali su tu priču informacijom da je Kejnova supruga pored Minhena boravila i u Parizu, razgledala kuće i škole. Uz to su i tvrdili kako je Naser Al Kelaifi uveren da je u stanju da pokvari posao nemačkom šampionu. Kejnova želja da obuče dres Bajerna ne ide na ruku dvojici pomenutih čelnika, to će Bajern pokušati da iskoristi i spreči Levija da ,,zacepi“ cenu.

Ipak, neće se ni Totenhem tako lako povući. Telegraf piše da će u najmanju ruku Pevci pokušati da direktno ili indirektno u ovu priču uključe Matisa Tela. Dolazak Kejna a ostanak Erika Čupo-Motinga značio bi još manju minutažu za talentovanog napadača, čak je i Tomas Tuhel nagovestio da bi do kraja prelaznog roka njegov status mogao da bude razmotren. Može da se desi da to ipak bude ranije jer je Totenhem ozbiljno zainteresovan za sve opcije njegovog prelaska u severni London.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet