FudbalŠpanijaTransferiVESTI DANA

Transfer Sadika pred realizacijom, poznato koliko dobija Partizan!

Čeka se još papirologija.

Kad je u pitanju Umar Sadik, bilo je jasno da će igrati u Primeri naredne sezone, pitanje je bilo samo da li ostaje u Almeriji ili će preći u tabor jednog od tri kandidata za njegove usluge. Insistirali su Andalužani na cifri od 30 miliona, nisu dobili toliko ali su Nigerijca prodali u smiraj prelaznog roka.

Tri kluba su celo leto obigravala oko 25-godišnjeg napadača. Dugo je Viljareal bio favorit, Unaj Emeri je imao veliku želju da dovede Sadika ali su pregovori propali u poslednji čas. Nešto ranije iz priče je izašla Valensija koja je dovela Edinsona Kavanija. Zbog toga je bio otvoren put za Real Sosijedad koji je i iskoristio priliku.

Sadik će u San Sebastijanu zameniti Aleksandera Isaka koji je u rekordnom transferu napustio klub i pojačao Njukasl. Čim je taj transfer realizovan a pregovori Almerije i Sadika sa Viljarealom propali, brzo se reagovalo, sa pozitivnim ishodom. Uvek pouzdani Đanluka Di Marcio javlja da je pao dogovor, Sadik se seli u Baskiju u transferu vrednom 20 miliona evra. Od te sume dva miliona evra pripašće Partizanu koji je od Nigerijca jako lepo prihodovao kad se sve sabere.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet