FudbalSrbija

Traore: Ne volim da o sebi pričam hvalospeve unapred, mislim da će navijači sve videti na terenu

Hamidu Traore je novi igrač Partizana, fudbaler koji igra u veznom redu uskoro bi trebalo da debituje za crno-bele, a za klupski sajt je govorio kako je srećan što je u Partizanu.

“Srećan sam što sam ovde jer je Partizan veliki klub. Kada sam saznao za ponudu, otišao sam da pričam sa menadžerom i rekao sam mu: ‘Slušaj, ovo je za mene savršena prilika da unapredim svoju karijeru i da odem korak dalje’. Razumeo me je i onda smo našli opciju koja je zadovoljila obe strane”

Dok je ekipa bila na Malti, Traore je prošao sve lekarske preglede i počeo je da trenira individualno sa kondicionim trenerom, Mišom Filipovićem.

“Osećam se kao kod kuće, tako da ne mogu da govorim o tom periodu adaptacije. Ovde se osećam sjajno. Došao sam da se nadograđujem. Ne volim da o sebi pričam hvalospeve unapred, mislim da će navijači sve videti na terenu”.

U Turskoj je igrao sa Fuseni Diabateom sa kojim se čuo pre dolaska u Partizan, ali i sa Dijarom.

“Ali ne samo sa njim, mnogo sam pričao sa Laminom Dijarom. Mnogo mi je govorio o istoriji kluba i njegovom značaju tako da sam, sa te strane, upoznat sa tradicijom i važnosti i večitog derbija koji predstoji”.

Partizan će u Ligi konfrenecija igrati u grupi D sa Nicom, Kelnom i Slovačkom.

“Grupa nije ni malo laka, ali sam siguran da možemo dalje. Mislim da je najvažnije startovati dobro”, izjavio je Traore.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet