FudbalSrbija

Traore: Stvarno nisam očekivao da će mi navijači pružiti toliko ljubavi i podrške već od starta

Sedam bodova u prva tri kola ali ipak je jedan od glavnih utisaka to da se mreža Vojvodine nije zatresla za šta mnogi kao najzaslužnijeg ističu Malijca koji se ovog leta preselio na Karađorđe.

– Zadovoljan sam generalno sa dosadašnje tri utakmice, posebno time kako smo odigrali u defanzivi. Kada se ne primi gol, to je uvek pohvalno za odbranu, ali to je zapravo zasluga čitavog tima. Mislim da pozadi delujemo dosta čvrsto, sigurno i kompaktno, pokušavajući da primenimo sve instrukcije koje smo dobili od našeg trenera. Nadam se da će naša mreža ostati netaknuta na još mnogo utakmica ove sezone.

Njegov partner u srcu odbrane na početku sezone je mladi Igor Jeličić.

– Igor je jako dobar fudbaler i od prvog dana funkcionišemo kao da se znamo dugo. Imamo odličnu komunikaciju na engleskom, ali pomalo i na srpskom. Nekako baš imam osećaj da smo se odlično uklopili i očekujem da će vremenom to biti još bolje.

Traore ima samo reči hvale na račun Milana Rastavca.

– Definitivno imamo sjajnog trenera. Svaki igrač mora da se prilagodi trenerovim zahtevima i idejama, pa tako i ja, koji sam u Portugaliji imao trenera sa nešto drugačijim shvatanjima i principima. Od trenera Rastavca sam do sada već mnogo naučio i uveren sam da ću nastaviti da učim i ubuduće, te da ću vremenom biti još bolji. To je nešto na čemu ću morati da radim.

Još više je oduševljen načinom na koji je dočekan u novom klubu.

– Iskreno, stvarno nisam očekivao da će mi navijači pružiti toliko ljubavi i podrške već od starta. Bukvalno od prvog dana kada sam stigao, počele su da mi stižu brojne poruke od navijača, koji su mi poželeli sreći i govorili da im je drago što sam ovde. To mi je samo dodatna motivacija da dam sve od sebe na terenu svaki put kada obučem dres Vojvodine. Mnogo im hvala na svemu i, u ime saigrača, mogu da obećam da ćemo učiniti sve što možemo da ih ne razočaramo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet