FudbalLiga šampionaOstale lige

Trener Makabija: Vratili smo se iz možda nemoguće situacije

Nakon plasmana u Ligu šampiona i utakmice sa Crvenom zvezdom fudbaleri Makabija iz Haife dočekani su Izreal kao heroji, na aerodromu je došlo da ih pozdravi više hiljada navijača, a trenera Baraka Bahara navijači veličaju do te mere da se proglašava najboljim izraelskim stručnjakom.

„Nije lako da se dva puta vraćate iz zaostatka, prvo u Izraelu, zatim i na gostovanju. Ali, ovo je tim ludog karaktera, karaktera Lige šampiona. Još uvek slavimo, ali imamo utakmicu za dva dana, biće potrebno vreme da se oporavi. Da zaostanemo sa 2:0 na ovako moćnom terenu, sa tako moćnom publikom, u takvoj poziciji, a ne da se slomimo i vratimo se protiv tima koji je pobedio Liverpul zaista je impresivno.“, govorio je Bahar za izraelske medije.

U drugom poluvremenu Makabi je na teren izašao u mnogo boljem izdaču za razliku od početka utakmice.

„Taktički smo se dobro izdržali, ali smo platili greške koje smo napravili. Najlakše je reći da je izuzetno teško opisati snagu Zvezde i njene publike, nažalost podlegli smo, grešili i pali. Na poluvremenu smo pričali o tome da ćemo biti onaj pravi – Makabi iz Haife i od prve sekunde smo dominirali i pobedili. Vratili smo se iz možda nemoguće situacije. Ne postoji ništa što se može porediti sa onim što je smo učinili. Igrali smo zrelo i odgovorno u drugom poluvremenu i sve se završilo na sladak način“, izjavio je Bahar.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet