EvroligaKošarkaVESTI DANA

Trinkijeri: Deluje mi da je Partizan slabiji

Italijanski trener se posle rastanka sa Bajernom privremeno angažovao u ulozi komentatora za italijanski DAZN, gde je između ostalog prokomentarisao aktuelni sastav Partizana, svog bivšeg kluba. Ono što mu je najjači utisak trenutno je to što crno-beli nisu uspeli da zadrže Matijasa Lesora.

– Deluje mi da je Partizan slabiji u odnosu na prethodnu sezonu jer je ostao bez nezamenljivog igrača kao što je Matijas Lesor. Možda možemo na taj način da govorimo i o Danteu Egzumu, ali Pi-Džej Doužer je bolji iz utakmice u utakmicu. Dodali su visokog igrača poput Kaminskog, ali mislim da im i dalje nedostaje atletski nadaren košarkaš kao što je bio Lesor.

Prokomentarisao je Andrea Trinkijeri i postavljanje Vasilisa Spanulisa za selektora Grčke i poželeo mu sreću na toj poziciji.

– Znao sam da bi Spanulis mogao da bude trener. Ako nešto poseduje, to su m**a. Činjenica da Grčka od 2009. godine nije osvojila medalju je ludačka motivacija za Spanulisa. Želim mu sreću. Imao sam čast da mu budem trener. Ako postoji neko ko je rešen da ostvari ciljeve, to je Spanulis, on je broj jedan u tome. Već je postao trener visokog nivoa.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet