EngleskaFrancuskaFudbalNemačkaTransferi

Tripije će ponovo van Engleske?

Iznenađujuće vesti sa severa.

Nisu ovo laki dani za Njukasl. Veliki broj povreda uticao je na izdanja, vlasnici su trenutno na udaru u Saudijskoj Arabiji, problemi oko finansijskog fer-pleja aktuelni. Sve je otišlo toliko daleko da se sve češće piše o prodaji Bruna Gimaraeša ili Aleksandera Isaka, iznenađuje nas vest da bi promene mogla da pretrpi desna strana odbrane.

Ponovo bi van Engleske mogao da se otisne Kiran Tripije. Informaciju je plasirao Li Rajder, potvrdili svi najpoznatiji evropski novinari, Bajern gleda ka Sent Džejms parku u nameri da pronađe desnog beka. Nordi Mukiele je i dalje prva želja, međutim, uprkos tome što je formalno zatražio transfer, nema zajedničkog jezika pošto Pariz Sen Žermen iako spreman da ga proda, nije pronašao zamenu. Zbog toga se cela priča otegla, te su u Minhenu morali da se okrenu drugim rešenjima za slučaj da se priča oko Mukielea odloži za leto.

Bajern nije jedina opcija za Tripijea, barem tako tvrdi Grejem Bejli. On se nadovezuje sa informacijom da je i Pariz Sen Žermen pokazao određeno interesovanje za iskusnog desnog beka, što bi možda indirektno moglo više da odgovara Bajernu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet