FudbalNemačka

Tuhel: Jednostavno ne mogu da objasnim

Sezona je za Bajern počela blago rečeno šokantno, Lajpcig ih je u Superkupu rastavio na proste činioce i osvojio prvi trofej u sezoni.

Ovo je veliki problem. To je u suštini kompletan nastavak poslednje utakmice protiv Lajpciga. Čini mi se kao da nismo ništa uradili četiri nedelje, kao da smo se tek upoznali. Nismo bili ovakvi. Video sam naš tim protiv Sitija, protiv Liverpula, protiv Monaka. Jednostavno ne mogu da objasnim.

Nije pomoglo ni to što je na kraju Hari Kejn stigao da kao najveće pojačanje odradi nekoliko treninga sa ekipom, pa čak i debituje.

Žao mi je. On verovatno misli da nismo trenirali četiri nedelje. Ovo nema veze sa našim igrama do sada, sa onim što smo zacrtali. Ništa od ovoga! Gorko veče za njega. Izvini.

Titula je uz mnogo sreće odbranjena, ali su se gorki utisci ispadanja iz Lige šampiona i Kupa prošle sezone nadovezali na početak ove.

Nikada nisam imao tako trajne krize ni sa jednim timom. Očigledno, danas smo se ponovo potpuno prilagodili toj frekvenciji. To je mentalna stvar – nemam objašnjenje za to i trenutno nemam rešenje. Šokiran sam. Nije bilo jasno šta smo hteli da odigramo. Video analiza pokazaće stotine grešaka. Čim smo u situaciji da imamo šta da izgubimo, to više nije ista ekipa.

Ne može Tomas Tuhel čudom da se načudi, sve što je radio između dve sezone kao da je gumicom obrisano na prvoj zvaničnoj utakmici.

Za mene je ovo neobjašnjivo. Puštali smo rivalu najlakše moguće golove… Kao da nismo uradili bilo šta za četiri nedelje. Ovo nema nikakve veze sa onim što smo ranije pokazali. Šokantno. Ne prepoznajem više ništa od onoga što smo radili tokom priprema. Neverovatno je. Ne postoji nikakva povezanost između toga u kakvom smo raspoloženju, stanju, kondiciji i formi došli na ovu utakmicu i sa onim što se potom desilo na terenu. To nije dobro. To je zapravo najtragičnije u čitavoj priči. Postoji toliko kontrasta i nelogičnosti u svemu ovome i zato je teško naći objašnjenje.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet