KlađenjeVESTI DANA

U ADMIRALBETU JE SVAKI TIKET DOBITAN, ČAK I SA PROMAŠAJEM

Kako bi tokom letnje pauze igrači što više uživali u sportu, kladionica AdmiralBet je odlučila da aktivira svoju Cash Back opciju zbog koje će moći lakše da dišu i da naplate svoje online tiketa, čak i ako su promašili par! Od sada, lakše nego ikad, možete sastavite dobitni tiket koji Vam može doneti sočne dobitke, uprkos tome što niste uspešno prognozirali sve parove.

Promocija važi za sve online tikete i sportove, potrebno je samo odigrati minimalno 4 para čija ukupna kvota iznosi 28 ili više, a moguće je obezbediti i dobitak koji je 100 puta veći od uplate. Više informacija o Cash Back promociji možete pronaći na ovom link, a tu je i spasonosna Cash Out opcija, pomoću koje možete isplatiti odigrani tiket u bilo kom trenutku.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega par minuta i može se kompletirati u nekoliko klikova na ovom linku ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita za sobom povlači dodatnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Takođe, s obzirom da smo ušli u novi mesec, mesec jul, svi AdmiralBet su imali novu priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje, ili da poprave svoj trenurni plasman i pređu na viši nivo, čime će poboljšati svoje beneficije. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Posetite sajt AdmiralBet.rs, pogledajte ponudu i naplatite tiket, čak i sa promašajem!

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet