Projekti

Učenici Ekonomske škole nosioci su brojnih sportskih  priznanja

Iako nemaju fiskulturnu salu za vežbanje, učenici Ekonomske škole u Čačku postižu zapažene rezultate na  sportskim takmičenjima iz odbojke, košarke i atletike. Planirano je da polovinom decembra  počnuda treniraju u novom prostoru, a do tada vredno se pripremaju u Sokolani.

U prethodne dve decenije učenici Ekonomske škole postigli su zapažene rezultate na opštinskom, okružnom, međuopštinskom  i republičkom nivou. Dostojno su predstavlljali školu, ali i grad na Moravi na mnogim takmičenjima, a iako su poznati kao ženska škola, rezultate vredne pomena ostvarili su i u fudbalu.

Na Državnom prvenstvu u košarci učenici Ekonomske škole osvojili su srebrnu medalju, a Goran Radojičić, ističe da bi rezultat bio i bolji da imaju svoj prostor za vežbanje. Čačak je prepoznat kao grad košarke i mnogi poznati  i priznati sportisti su upravo u školama i pokazali talenat za ovaj sport.

Učenici  Ekonomske škole 18. novembra takmičiće se u basketu, tri na tri, a zatim ih očekuju odbojkaške utakmice, a tokom maja atletika. Do
tada će oni vredno trenirati  sa profesorima Ivanom Janjićem, Jelenom Kandić i Draganom Tomićem kako bi ostavrili postavljene ciljeve.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet