FK Crvena zvezdaFudbalSrbija

,,Uprava Zvezde neće stati na ovome“

Stručni štab, fudbaleri, ali i menadžment Crvene zvezde ovih dana je predmet pohvala sa raznih strana nakon što je osvojena i četvrta vezana dupla kruna. Tome se pridružio i Ilija Najdoski, podelivši komplimente svima u razgovoru za klupski sajt.

Zvezda je napravila ogroman uspeh, osvojiti sedam titula zaredom i četiri duple krune u nizu je neverovatan poduhvat. Moram da pohvalim rad uprave kluba na čelu sa Svetozarom Mijailovićem i Zvezdanom Terzićem, kao i ceo stručni štab na čelu sa fudbalerima. Nije lako iznova postavljati nove granice, a oni to rade godinama unazad.

Poput mnogih drugih i nekadašnji član crveno-belih kao prelomni trenutak sezone izdvaja povratak Vladana Milojevića na mesto šefa struke. Uveren je da će sa njim za kormilom srpski šampion dodatno pomeriti granice od naredne sezone.

 Pun pogodak je napravljen povratkom Milojevića na klupu, te se svi navijači sa pravom nadaju još većem uspehu naredne sezone. Poznavajući rad uprave znam da oni neće stati na ovome i da će Zvezda težiti ka stepeniku više do krajnjeg cilja.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet