FudbalLiga konferencijaSrbija

Urošević: Mnogo mi znači pogodak

Slobodan Urošević pruža sve bolje partije kako vreme odmiče. Levi bek je na poslednjem ligaškom meču u Nišu čak bio i jedan od strelaca, a imao je priliku da postigne i još jedan gol. Kako ističe, mnogo mu znači pogodak, ali je i svestan da je njegov posao primarno u defanzivi.

„Propustio sam prvu šansu na pocetku utakmice, ali sam to ispravio na kraju i postigao gol. Srećan sam sto sam postigao još jedan pogodak u dresu Partizana, moj deo posla je defanziva, tako da mi mnogo znači kada izađem iz tog okvira i postignem pogodak. Bilo je izuzetno tesko nastaviti neometano utakmicu nakon sto su nam saigrača izveli sa stadiona u kolima hitne pomoći, ali morali smo da se sto bolje fokusiramo na igru i odigramo utakmicu do kraja onako kako se od nas očekuje. Forma je na nivou koji se od nas očekuje i traži, iskoristili smo maksimalno pripremni period i spremili se za utakmice koje nam predstoje. Umor uvek postoji posle priprema, ali to je normalno i ne ometa nas“.

Pred crno – belima je sada dvomeč sa Spartom u okviru evropskih utakmica.

„Misli su totalno okrenute ka Sparti i postoji ogromna želja da se taj meč završi pozitivno po nas i da se u drugi meč koji se igra na našem stadionu uđe sa manjim pritiskom. Nadamo se pobedi i pozitivnom rezultatu, kao i na svakoj drugoj utakmici, to je glavni cilj“.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet