ATPTenisVESTI DANA

Uzrok razlaza sa Ivaniševićem – Đoković hteo da preskoči Vimbldon?

Teniski svet čeka ko će biti novi trener Novaka Đokovića i da li će ga uopšte biti. Hrvatski mediji pak i dalje su radoznali zašto se odlučio da se rastane sa Goranom Ivaniševićem, time se bavio Indeks tako što im je jedna od bitnijih vesti analiza Krega Šapira na ovu temu.

Poznati teniski analitičar izdvojio je dva razloga koja su konačno vodila prekidu saradnje. Prvi nas svakako ne iznenađuje, odnosi se na dešavanja tokom turnira u Indijan Velsu. Đoković je rano ispao, Ivanišević imao zamerke na način treninga, posvećenost i fokus, reklo bi se nešto što je normalno da se desi u nekom trenutku.

Ono što je novost i što nas veoma izenađuje je Šapirova tvrdnja da je Đoković navodno želeo da preskoči Vimbldon. Treći grend slem ove sezone igra se u prvoj polovini jula, Olimpijske igre počinju krajem tog meseca. Srpski as je, prema rečima ovog analitičara, prednost davao pokušaju da osvoji olimpijsko zlato, što se Ivaniševiću nije svidelo, i na kraju je to vodilo rastanku. Blizu istine ili ne, procenite sami…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet