ABAKošarka

Vajt novi košarkaš Budućnosti

Osmo pojačanje ovog leta.

Dosta promena ovog leta kada je u pitanju Budućnost. Pod komandom Vladimira Jovanovića u narednoj sezoni nastupaće skoro potpuno promenjeni tim. Novi igrači, oslonci na spoljnim pozicijama biće Tre Bel-Hajns i Fil But, veliko pojačanje na krilnoj poziciji je Kameron Rejnolds, pored Aleksandra Lazića i povratnika Aleksu Ilića, reket su ojačali Kenan Kamenjaš i Alfa Kaba.

Pregovori su vođeni sa Nikolićima oko ostanka. Dok se Zoranov status još uvek ne zna, Danilo se odlučio za inostranstvo i potpisao za francuski Dižon. To je nametnulo potrebu za potragom za novom četvorkom, velika želja bio je Mindaugas Kuzminskas, pregovori su vođeni, međutim, prema saznanjima našeg portala on je odlučio da sačeka eventualnu ponudu nekog kluba iz Evrolige.

Zbog toga su se Plavi okrenuli ranijoj ideji. Mogli ste pre izvesnog vremena da čitate o našim saznanjima da je Eron Vajt, tada još uvek pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, ponuđen crnogorskom šampionu. Kada je otpao Kuzminskas, odlučili su se Plavi za košarkaša koji je u međuvremenu postao slobodan košarkaš i sada već osmo pojačanje za njih.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet