FudbalSrbijaVESTI DANA

Vazura govorio o Hazizi, pojačanjima, prodaji igrača…

Za sada je mirno u fudbalskom klubu Partizan kada su transferi u pitanju, nema dolazaka, ali ni odlaska, o tome sa novinarima je govorio funkcioner Partizana Miloš Vazura.

Poslednjih dana aktuelna tema kod crno-belih jeste fudbaler Makabija iz Hafie, Dolev Haziza.

„Spominje se igrač za koga smo zainteresovani. Postoji i druga strana, koja u ovom trenutku nije spremna za transfer. Poslali smo dve ponude. Očekujemo njihov odgovor. Prelazni rok faktički još nije počeo. Istina je da želimo tog igrača, da pregovaramo sa klubom. Ne bismo smeli da pregovaramo sa igračem dok ne dogovorimo sa klubom. Ako dogovorim sa klubom, mislim da je igrač spreman da dođe u Partizan. Nećemo da žurimo sa ovim prelaznim rokom. Ekipa je na okupu, svi su zdravi, sve pozicije su popunjene. Tražimo igrača koji će praviti razliku. Svaki dan se pojavljuju neki novi igrači, pregovaramo, gledamo“.

„Parni valjak“ je odbio ponude za trojicu svojih igrača i pokušaće da zadrži okosnicu tima.

Imamo ponude za tri igrača, odbili smo. Rekli smo da kostur tima ostaje isti i da niko nije na prodaju. Ponude su ozbiljne i odbili smo ih. Iz Kine, evropskih klubova, MLS-a. Tako će ostati do kraja prelaznog roka. U junu smo doveli osam igrača, a završili smo prvenstvo sredinom novembra. Da li su slobodni, Traorea smo kupili, Dijabatea smo doveli bez novca. Rikarda smo uspeli da zadržimo. Rikardo ostaje, dobio je srpsko državljanstvo. To nema cenu, to je najbitnija stvar. Imamo Rikarda i Natha sa domaćim državljanstvom i četvoricu stranaca“

Vazura je otkrio da su crno-beli blizu da završe dvojicu igrača za narednu sezonu.

„Imamo dva igrača koje planiramo u junu da dovedemo. Njima ističe ugovor. Bićete zadovoljni. Ali nećemo javno da govorimo jer igrači imaju klubove, možda ne žele da se to zna. Blizu smo da dogovorimo dva dobra igrača“.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet