ABAEvroligaKošarka

,,Većinu evroligaških mečeva bićemo domaćini u Areni“

Od momenta kada je Partizan odlučio da se preseli u Arenu neretko je dolazilo do komplikacija zbog drugih događaja koji su bili zakazani u ovoj hali, u razgovoru za Sport Klub, poslovni direktor kluba, Dejan Kijanović, izrazio je optimizam da to neće biti slučaj naredne sezone.

– Nemam tačnu informaciju, osim preliminarnu, tek bi trebalo da se sastanem sa Goranom Grbovićem, direktorom Arene. Ali, većinu evroligaških mečeva bićemo domaćini u pomenutom objektu. Najvažnije je da tokom predstojeće sezone, tamo neće biti događaja koji bi potrajali, kao što je bio slučaj sa svetskim šampionatima u boksu i atletici. Ako i dođe do nekog ‘preklapanja’, to će biti na, eventualno, nekoliko dana.

Postavlja se pitanje i organizacije utakmica ABA lige tokom vikenda.

– Dobra je stvar što većina muzičkih i sličnih događaja ima status takozvanih rezervisanih termina, onih koji u žargonu nisu ‘zakucani’, pa je u tu moguć dogovor. Relativno malo ima ‘ino’ produkcije, koje ne mogu da se pomeraju u smislu datuma kao koncert Lare Fabijan. Ili ono što je vezano za 8. mart (Dan žena), ali i 14. februar (Dan zaljubljenih). Partizan je u mnogo boljem (domaćinskom) položaju nego u sezoni iza nas.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet