ABAKošarka

Veličković zamenio Tepića u Megi

Dva bivša košarkaša Partizana put je tokom igračke a sada i funkcionerske karijere vodio u Megu, sada će jedan zameniti drugog na poziciji tim menadžera.

– Pre svega bih želeo da se zahvalim Megi na ukazanom poverenju. Bio sam deo kluba u dva navrata kada sam na terenu imao priliku da pomognem Megi u njenom rastu, na terenu i van njega. Takođe sam se trudio i da prenesem svoje znanje i iskustvo na mlade i talentovane igrače koji su upravo iz Mege započeli svoj put ka evropskom i svetskom vrhu. I sama Mega je od tada porasla mnogo, sve je posvećeno radu i napretku mladih igrača koji ovde imaju sjajne uslove za treniranje. Moja uloga će ovaj put biti nešto drugačija, ali će motivacija za rad kao i uvek biti na najvišem nivou. Jedva čekam da počne sezona.

Generalni menadžer kluba, Goran Ćakić, dočekao je Novicu Veličkovića a iskoristio priliku da se zahvali Milenku Tepiću na dosadašnjoj saradnji.

– Novica je svojim velikim igračkim iskustvom u dva navrata tokom igračke pomogao mladim i talentovanim igračima Mege da postanu još bolji, među kojima su bili Nikola Jokić i Vasilije Micić. Takođe je imao veoma važnu ulogu prilikom plasmana kluba u ABA ligu, što je izuzetno doprinelo daljem rastu kluba. Sada će u nešto drugačijoj ulozi imati priliku da pomogne nekim novim košarkaškim nadama i da bude ta spona između kluba i igrača u zajedničkom cilju da svi oni napreduju igrački i ljudski i u pravom smeru. Upravo iz svih tih razloga nam je izuzetno drago što je posle završetka igračke karijere Novica baš u Megi započeo svoj novi košarkaški put. Iskoristio bih priliku i da se zahvalim Milenku Tepiću na svemu što je pružio Megi u prethodne dve sezone, prvo na terenu, potom i pored njega. Sigurno je da je ostavio veliki trag i drago nam je da je takav igrač i čovek bio deo našeg kluba.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet