FudbalNemačkaTransferi

Verner se vraća kući!

Čeka se samo finalizacija.

Ne može se reći da je u prethodne dve sezone Timo Verner bio promašaj ali je utisak da je na Stamford bridžu ostao nedorečen, te da se nikada nije potpuno privikao na Čelsi. 12 golova i 15 asistencija u prvoj sezoni, 11 golova i šest asistencija u prošloj, dao je doprinos klupskim uspesima u tom periodu ali očigledno obe strane nisu zadovoljne te je došlo vreme za rastanak. Biće četvrti fudbaler koji ovog leta napušta Plavce među onima koji su prošle sezone imali značajniju ulogu, posle Andreasa Kristensena, Antonija Ridigera i Romela Lukakua.

Dve godine nakon što je prešao u Čelsi u transferu vrednom 53 miliona evra vraća se u Lajpcig. Kad je postalo jasno da će doći do rastanka javili su se Njukasl, Juventus i Borusija iz Dortmunda, niko dovoljno kokretan, mada je od početka Vernerova želja bila da se vrati među Bikove, štaviše na prvu loptu je odlučio da se odrekne skoro polovine novca koliko mu sleduje po slovu ugovora sa aktuelnim klubom ne bi li se vratio u bivši. Detalji još uvek nisu poznati, informaciju je najpre podelio Florijan Pletenberg, zatim potvrdio Fabricio Romano dodajući da je u pitanju otkup.

Preostalo je samo da se sve ozvaniči pa da Verner postane treće pojačanje Lajpciga ovog leta. Pre njega su u tim Domenika Tedeska stigli David Raum, Ksaver Šlager i Janis Blasvič.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet