EvroligaKošarkaVESTI DANA

„Verujem da ću pričati sa klubom, treba mi malo vremena“

Danilo Anđušić je na otvaranju svog letnjeg kampa govorio o brojnim temama, uključujući i njegov status u Partizanu. Bek crno-belih izrazio je nezadovoljstvo postignutim u nedavno završenoj sezoni, u kojoj se “Parni valjak” borio za trofeje na pet frontova, ali bez uspeha.

Generalno, ova sezona je bila jako teška. U svakom smislu. Bila je neuspešna, bez ijednog trofeja. Mnogo problema smo imali tokom cele godine. Na kraju i ovo srpsko prvenstvo se završilo tako kako se završilo. Nekako ova sezona ostavlja gorak ukus, sigurno će biti potrebno vremena da se sve to preboli i pređe preko toga – rekao je Anđušić.

Nastavio je analizirajući nedostatke tokom sezone:

Nedostajalo je svega po malo. I sreće… Od 13 utakmica na jednu loptu samo jednu smo rešili u našu korist, što je stvarno neverovatan podatak. Kada pogledaš sve to, vidiš koliko ti je malo nedostajalo, ali i mnogo. Sigurno sreća, sigurno neke stvari unutar ekipe… Generalno, mnogo toga nije funkcionisalo. I zbog toga smo završili tako.

Partizan je za dve sezone pokazao dva lica tokom Anđušićevog boravka u crno-belom dresu.

-Mislim da smo svi zajedno malo poleteli. Očekivanja i mi sami koji smo bili tu… Ne volim da se vraćam na tu sezonu, iako je bila sjajna. Jer znam da nam je malo falilo, mnogi kažu da smo tada igrali najbolju košarku u Evropi i da bismo vrlo verovatno napravili nešto da smo otišli na Final Four.Ali, opet to je sve ono šta bi bilo, kad bi bilo. Verujem da smo u celoj toj situaciji svi malo poleteli i mislili da možemo da odemo korak dalje. I verovali smo u to. Verujem da smo imali kvalitet za to. Ipak, sve te neke sitne stvari koje su uticale tokom sezone su razlog zbog čega nismo uspeli.

Da li će doći do nastavka saradnje dve strane, vreme će pokazati.

I, čekamo… Istekao mi je ugovor, još nisam pričao sa klubom. Verujem da ću pričati sa njima. Videćemo šta će se dešavati. Treba mi malo vremena da odmorim od svega, da malo i ja sumiram utiske. Pa ćemo videti šta dalje. Svi bismo mi voleli da to bude što pre, kako bismo uplovili u mirno leto. Ali ne želim da žurim, imamo vremena. Videćemo u kom će smeru to ići. Polako vremena.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet