EngleskaFrancuskaFudbalŠpanijaTransferi

Vinisijus, Salah i Mbape u transfer trouglu?

Od kombinacija boli glava.

Kad krene fudbalska sezona, utisak je da vreme mnogo brže teče, pa tako zimski prelazni rok deluje baš blizu, dok se mnogi klubovi spremaju i za naredni letnji. A u jednom od ta dva nas potencijalno čeka pravi džumbus, ukoliko stvari počnu da se odvijaju onako kako nam ugledni mediji poput engleskog Atletika i španskog Sporta najavljuju, pa da krenemo redom.

Jedan od ključeva mogućeg domina drži Kilijan Mbape. Uveravaju čelnici Pariz Sen Žermena da su izgladili odnose sa svojim najboljim igračem, puni su pohvala, međutim, činjenica je da on još uvek nije produžio ugovor, te bukvalno nikog ne bi iznenadilo to bude uvod u novu sapunicu. Zna se, Real Madrid će biti uključen u nju, a pojedini mediji najavljuju i Liverpul. To ne bi bilo iznenađenje ukoliko se Redsi vrate u Ligu šampiona a napusti ih Mohamed Salah od koga Al Itihad nema nameru da odustane, već će mahati basnoslovnim ponudama čim se otvori naredna transfer pijaca, pa ako tada, ne uspe, ona sledeća.

Još zanimljivije je ono što najavljuju u prvom pasusu pomenuti listovi ukoliko Mbape pređe u Real, a Salah napusti Liverpul. U tom slučaju, na Etihadu i Parku prinčeva veruju da bi možda mogli da primame Vinisijusa ili Rodriga da napuste Madrid, ne bi li posle dolaska Mbapea potražili sredinu u kojoj će biti apsolutno prve zvezde tima.

Preveliki optimizam ili ne, tek, ovo verovatno ne bi uzeli u obzir da vesti nisu plasirali oni koji su ih plasirali. Uz to, navodi se da je Pariz Sen Žermen spreman da krene žestoko po nekoga od bitnih fudbalera Reala ne bi li uzvratio za slučaj da njihov najbolji fudbaler završi tamo. Pored brazilskog tandema na listi su im Federiko Valverde, Aurelijen Čuameni i Eduardo Kamavinga. Ambiciozan plan, u ovom trenutku ne deluje ostvarljivo, bilo iz ugla Svetaca, bilo Redsa sa njihovim interesovanjima, pogotovo ako znamo da su se svi pomenuti utrkivali da pokažu svoju vernost Redsima. Pa opet, dolazak Mbapea još više bi zaoštrio konkurenciju u timu Reala, šta nosi sutra pitanje je od mnogo miliona evra…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet