KK PartizanKošarkaVESTI DANA

,,Više bih voleo da ostane Ledej, nego Panter“

Po svemu sudeći mnogo promena čeka Partizan između dve sezone, možda ne zaobiđu ni nosioce. Kevin Panter za sada nema konkretne ponude i naznake odlaska, Zek Ledej ih ima tri, Miroslav Berić je u najnovijoj epizodi svog podkasta izneo svoje mišljenje na tu temu.

– Sve je na proceni kluba. Realno, sezona mu je jako loša, pogotovo završnica. Kao i kod nekih drugih, možemo da podelimo sezonu na dva dela, u jednom je bio najstandardniji uz Nanelija. Od trenutka kada je imao smrtni slučaj u porodici, on se nije vratio, od trenutka kada je otputovao u Ameriku, to nije bio isti Ledej. Naravno, razumemo da to promeni čoveka. Sad, šta će tu presuditi, ponuda, možda Željko vidi nekog drugog igrača, treba videti i da li ima zamene. Ne verujem da će se to brzo znati. Između toga da ide ili ostane, voleo bih više da ostane. Kad bih morao da biram, moje mišljenje je da bih više voleo da ostane Ledej, nego Panter.

Džejlin Smit je javno potvrdio da pregovara sa crno-belima o nastavku saradnje. Shodno načinu ponašanja i kvalitetu igara, gde je bio jedna od retkih svetlih tačaka u finišu sezone, zaslužio je ostanak, svi će se složiti.

– Smit je svojim ponašanjem i učinkom u zadnja dva meseca bio Partizanov igrač broj jedan. U jednom trenutku je bio van tima dva meseca. Svaki igrač ima svoj ego, nezadovoljstvo što ne igra, ali on je stprljivo radio. Sto puta smo videli njega u civilu kako slavi koš kao da ga je on dao. Potpuno je zaslužio da ostane, ja bih takvog igrača uvek ostavio.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet