EngleskaFudbalItalijaVESTI DANA

Vlahović deo novog domino efekta?

Nekoliko napadača bi moglo lančano da promeni sredinu.

Jednog novog napadača Čelsi je već doveo, kako je i najavljeno, aktivirana je otkupna klauzula te je od Viljareala otkupljen Nikolas Džekson. Deo tih najava kojih je bio senegalski napadač, je takođe bio i Dušan Vlahović. Engleski i italijanski mediji ponovo se bave tom temom.

Svi su složni u oceni da postoji želja kod sve tri strane, ne i oko uslova. Navodno je Čelsi pokušao da ponudi Romela Lukakua u razmeniu za Vlahovića što su odbili i Juventus, kao i Lukaku koji želi da se vrati u Inter. Kako je najavio Maurisio Poketino, o novom napadaču će se razgovarati tek nakon što se reši status Lukakua. Argentinac je aminovao dolazak Vlahovića, sada treba sačekati pregovore sa Interom oko Lukakua, pre nego što se pređe na one sa Juventusom.

Zanimljiv deo ovog dominog efekta mogao bi da bude i Folarin Balogun. On je nakon sjajne sezone u Remsu od ranije na nekim širim listama Juventusa i Intera, sada je i Čelsi spreman da se aktivira i proba da ga kupi od Arsenala ukoliko ne dođe do Vlahovića. Treba pomenuti i da situaciju prati Atletiko, od ranije zainteresovan za srpskog napadača, sada suočen sa mogućim odlaskom Alvara Morate, koji je u kontaktu sa Juventusom oko mogućeg povratka, uvršten je na spisak potencijalnih rešenja.

Na tom spisku Stare dame trenutno se najbolje kotira Džonatan Dejvid. Tu su još Eli Vahi i Beto od realnih opcija, sada se kao deo tog spiska pominje i Jusuf En Nesiri.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet