FudbalŠpanijaTransferiVESTI DANA

Vlahović dobija poziv koji se ne odbija?

Španija bruji.

Veliki problemi zadesili su Juventus ove sezone, grehovi Stare uprave koštali su italijanskog velikana oduzimanja bodova koji bi mogli da ih koštaju izlaska u Evropu naredne sezone. Videćemo da li je nova uprava kadra da nešto promeni, žalbama ublaži kaznu ili bar napravi strategiju kako dalje posle ovakvog udarca.

Zbog svega što se dešava u crno-belom delu Torina, legitimno je postaviti pitanja ostanka pojedinih igrača, nekima sam klub želi da vidi leđa, drugi su interesantni onima koji imaju novac i logistiku da ih odvedu sa Alianc arene. Izuzetak nije ni Dušan Vlahović. Već se pisalo o tome da je on na najužoj listi želja Mančester Junajteda uz Tamija Abrahama i Gonkala Ramosa, dok ga Barselona vidi kao nekoga ko potencijalno može dugoročno da nasledi Roberta Levandovskog.

Dva pomenuta kluba nisu povukla konkretne poteze za sada, to bi mogao da učini Real Madrid. Španski As piše da su u Kraljevskom klubu izuzetno zainteresovani za Vlahovića koga vide kao moguće zamene Karimu Benzemi u trenutku kada kapiten odluči da završi karijeru. Zbog toga razmatraju mogućnost da već ovog leta dovedu srpskog napadača kako bi se uz Benzemu kao mentora privikavao na sve što sa sobom nosi igranje u Realu, dugoročno bi po tom planu preuzeo ulogu vođe napada ako se pokaže kadrim za to.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet