EngleskaFudbalItalijaŠpanijaTransferiVESTI DANA

Vlahović i Čelsi – koliko je zaista blizu, ima li konkurencije iz Španije?

Različite informacije iz različitih pravaca.

Italijanski mediji kao da se trude da nas zbune kada je u pitanju Dušan Vlahović. Pojedini uveravaju da srpski napadač nema nameru da napusti Juventus, drugi idu i korak dalje sa tvrdnjom da je namera menadžmenta suprotna onoj koju iznose u javnost – žele Romela Lukakua, dogovorili su se s njim oko ličnih uslova odavno, i oni su ti koji insistiraju na prelasku srpskog reprezentativca u Čelsi.

Oni malo ozbiljniji i pouzdaniji uveravaju da posao ide u dobrom pravcu, svakako jeste Juventus taj koji je inicirao ceo posao, ali je Čelsi poprilično zainteresovan da se isti sprovede. Za početak naredne sedmice zakazan je novi sastanak dve strane. Trenutno je prepreka iznos koji će Plavci dodati uz Lukakua. Njihova procena je 25 miliona evra plus snažni napadač, Bjankoneri traže minimum 30 preko. Ako znamo da je Đanluka Di Marcio danas objavio da je Lukaku i pre kraja prošle sezone imao dogovor sa Juventusom, sluti na kompromis vođen željom da se pouzdani napadač što pre preseli u crno-beli deo Torina.

Sve su rešili da malo i dodatno zakuvaju španski mediji. Najpre se u tamošnjoj štampi pojavila informacija da je Real Madrid potencijalno spreman da se uključi u priču kako se prelazni rok bude bližio kraju. Ako znamo da je Vlahović ranije bio na listi mogućih pojačanja Kraljevskog kluba, to nas ne iznenađuje, međutim, za očekivati je da oni prvo krenu po Kilijana Mbapea onda kada pritisak dodatno bude na Pariz Sen Žermenu.

Nakon ove priče, pojavila se i nova o Atletiku. Ovo zvuči mnogo logičnije jer su Jorgandžije već ozbiljno razmatrale mogućnost da probaju da dovedu Vlahovića ovog leta. Sada španski mediji navode kako su spremni da ponude novac i povratak Alvara Morate koji jeste na nekoj listi Juventusa, ali to se ne uklapa u nameru da se angažuje Lukaku sa kojim su već dogovoreni lični uslovi. Svakako, najviše odgovora će nam dati novi sastanak predstavnika Čelsija i Juventusa…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet