FudbalItalija

,,Vlahović je hteo da ostane do kraja svog ugovora i uništi Fiorentinu“

Predsednik Viole, Roko Komiso besan je na reakcije koje su usledile zbog prodaje srpskog napadača Juventusu.

Pre svega želim da kažem da sam ogorčen i razočaran zbog kritika koje sam dobio, uključujući i reči koje ne mogu da prihvatim, zato moram da zastanem i osvrnem se na njih. Mislio sam da sam svojim ponašanjem pokazao koje su moje vrednosti i šta smo svi uradili za Fiorentinu. Stigao sam u Firencu i nisam kupio vilu, kuću pored mora i čamac. Uložio sam svu svoju energiju i finansijska sredstva u Fiorentinu, a čak i kada je Firenci bila potrebna pomoć, nisam se suzdržavao da pomognem. Gadosti i uvrede koje sam dobio poslednjih dana su neprihvatljive.

Usledile su optužbe na račun Vlahovića i njegovih agenata.

Prade i Barone su nekoliko puta bili u Engleskoj, ali svaki put kad bi stigla nova ponuda Vlahović i njegovi agenti bi odgovorili „ne“. Vlahović je hteo da ostane do kraja svog ugovora i uništi Fiorentinu, kao što se to dešavalo prethodnih godina. Poput Mbapea, Insinjea, Kesija, Dibale, Donarume. Hteli su da se obogate preko Komisovih leđa. Njegova prodaja je bila dobar posao? Ne dobar, vrlo dobar! Neki su ga nazvali remek-delo. Vratio sam se u novembru da bih pokušao da zaključim posao. Njegovi agenti bili su neiskreni, nakon tri sata pregovora činilo mi se da situacija ide u pozitivnom smeru, čekao sam Vlahovićev odgovor. Sledećeg dana smo ugovorili sastanak da bismo utvrdili detalje, a umesto toga sačekalo nas je iznenađenje. Njegovi agenti su nam rekli da Dušan hoće duplo više novca, 8.000.000 evra neto platu godišnje, a i sami agenti su povećali svoje zahteve. Tražili su 10 odsto od prodaje i ekskluzivna prava da odluče o njegovom sledećem potezu.

Prvi čovek Ljubičastih tvrdi da mu je sve ovo uticalo na zdravlje.

Razočaran sam i moram dobro da razmislim o odlukama koje ću morati da donesem. Lekari su mi u novembru rekli da ne treba da putujem u Italiju, jer mi nije bilo dobro, ali sam to učinio da bih dao svoj doprinos kako bi Dušan i njegovi agenti razmislili. Umesto toga, još više sam se razboleo i naljutio. Poslednji put kad sam sreo Vlahovića, nije me čak ni pozdravio. Bilo je jasno već tada da ima dogovor sa nekim.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet