FudbalItalija

„Vlahović mi postaje drag iako ga ne poznajem“

Nekadašnji igrač Rome, Reala, Milana i Intera, Antonio Kasano, kritikovao je trenera Juventusa Masimilijana Alegrija, a dotakao se i Dušana Vlahovića.

„Kažu da mu ne mogu da mu daju otkaz jer zarađuje deset miliona evra. Ali ja kažem da bi baš zato trebalo da ga otpuste. Da li vidite šta on radi? U januaru je potrošio 100 miliona, a završiće kao četvrti“ – izjavio je Kasano za Bobo TV, prenosi Index.hr.

„Vlahović mi postaje drag iako ga ne poznajem. Jadan on. U četiri meseca je postigao šest golova za Juventus. U Fiorentini bi dao 17. Njegov entuzijazam pada. Priča se da veznjaci ne dodaju loptu. Neverovatno da napadač poput njega, jedan od najboljih u svojoj generaciji na svetu, nije šutnuo na gol na tri utakmice“, dodao je Kasano.

Kasano je zatim ponovo prokomentarisao igru Juventusa.

„Oni ne znaju da igraju fudbal. Isto će se dogoditi i sledeće sezone ako Juventus ne kupi četiri-pet odličnih igrača. Nemaju igru. Da li bih ja dao Sariju vremena? Da. A De Zerbiju? Da. Pioli? Da. Oni su treneri koji se razvijaju, skromni, koji žele da rade. Zašto opet dati godinu dana nekome ko nije ništa napravio“? – zaključio je Kasano.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet