ATPTenis

,,Voleo bih da Đoković osvoji 30 slemova i naruga se svima“

Antonio Veić, jedan od trenera Žižena Žanga, u intervjuu Sportalu je između ostalog rekao da za njega nema dileme da je Novak Đoković za njega najbolji teniser svih vremena.

– Za Noleta? Pa nemam šta reći! Najbolji na svetu! Realan sam! Uvek sam nekako bio zbog stila tenisa koji sam igrao, bliži Rafi, i Nadal mi je bio idol, ali jednostavno Nole je napravio, nešto što verovatno nikada niko neće moći da obori. Neću reći sigurno nikada jer ne znamo šta nas čeka, ali presrećan sam što sam bio prisutan u eri kada je on postizao sve svoje uspehe.

Mlađi hrvatski trener navija za srpskog tenisera i zbog Gorana Ivaniševića, poželeo im je još mnogo trofeja zajedničkim snagama.

– Ja sam rastao uz Gorana, tako da mi je predivno da vidim da je i on uz Đokovića. Drag mi je Nole, i od srca bih voleo da osvoji 30 grend slemova i da se naruga svima. To bih ja voleo! Nisam mislio da će da izgubi od Sinera u Australiji, prete mu ti mladi, ali mislim da još uvek nisu na njegovom nivou. Ja i dalje mislim kada Nole ima svoj dobar dan, dakle ne odličan, nego dobar, da će pobediti mlade igrače. Pogotovo u pet dobijenih. U dva kada se igra i može neko da ga pobedi, ali u pet… Videćemo šta će biti na šljaci, ali Vimbldon, to će biti njegova klasika. Sve ove godine je počinjao sa osvojenom Australijom, pa mu je možda bilo i psihološki lakše da igra celu sezonu jer je već znao da ima jedan grend slem u džepu, sada će biti zanimljivo kada nije osvojio Melburn da li će mu biti malo teže. Mislim da ako je Nole, Nole, onda je zaj***o.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet