FudbalSrbija

,,Zadovoljni smo njime, ali u ovom klubu sve zavisi od rezultata“

Miloš Milojević je polusezonu u MozzartBet Super ligi završio sa deset bodova više od Partizana ali nije uspeo da obezbedi novo evropsko proleće, Zvezdan Terzić poručuje da će nastavak saradnje i posle ove sezone zavisiti isključivo od odbrane titule.

Miloš Milojević je jedan od najtalentovanijih i najperspektivnijih srpskih trenera, ali smo svi svesni da nije lako raditi u Zvezdi. Preuzeo je tim na plus sedam, a sada je plus 10. Naravno, zadovoljni smo utakmicama poput duela sa Ferencvarošem u Beogradu gde je pokazao trenerski potencijal, dok isto tako nismo zadovoljni sa pomenute dve utakmice. Zadovoljni smo njime, ali u ovom klubu sve zavisi od rezultata. Od rezultata zavisi čak i Zvezdan Terzić.

Dodaje i da su očekivanja nekad previsoka.

Uvek smo u raskoraku velikih želja i malih mogućnosti, ali to narod ne interesuje. Da kažem da smo po budžetu 150, a po rezultatima 34. narod to ne interesuje. Stalno se vraćam na period kada smo stigli u klub, kada je Zvezda bila 209. i imala za rivala Partizan koji dominira. Da smo tada rekli da će za tri, četiri godine Zvezda biti u Ligi šampiona narod bi pomislio da smo ludi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet