EvroligaKošarkaVESTI DANA

Zagonetan odgovor Hezonje na pitanje gde će igrati naredne sezone

Košarkaš Reala Mario Hezonja izjavio je danas da ne zna gde će igrati naredne sezone.

Ističe mu ugovor sa Real Madridom, a navodno, ima ponudu Panatinaikosa, koji je spreman da mu plati dva miliona evra godišnje.

„Ne znam šta bih odgovorio na to pitanje, jer trenutno ispred te dileme stoji veliki upitnik. Videćemo šta dolazi na leto, gde sam i šta sam. Sada je o tome bespredmetno razgovarati“, rekao je Hezonja za „Jutarnji list“.

Hezonja je član Reala od 2022, kada je stigao iz Uniksa, a pre toga nastupao je za Panatinaikos.

„Nemam pojma. Nekada ranije bih znao smer u kojem bi se moja karijera mogla razvijati i kako se neka priča razvija vezano za mene, ali sada to nije tako. Nemam pojma i moram da kažem da me ne zanima šta ko priča, šta se događa, jer sve mi je to negde okolo. Na jedno uho uđe, na drugo izađe. Nastojim biti u maksimalnoj kontroli svojih razmišljanja, svojih odluka o tome gde želim, šta želim, za koliko želim. Fokusiran sam samo na Real Madrid i kraj naše sezone, na trofeje koje napadamo. I možda je i dobro da sam u toj poziciji, jer ne dozvoljavam da mi ništa utiče na igre, niti bih dozvolio da takve stvari utiču na mene. Na kraju dana, lepe su to brige“, poručio je hrvatski bek.

Ove sezone u proseku postiže 13 poena, 4,4 skoka i 0,6 asistencija na 25 utakmica u Evroligi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet