FK PartizanFudbalSrbija

Zahid: Postoji razlog što smo na vrhu

Sjajni ofanzivac se pokazao kao veliko pojačanje za Partizan koji je na pauzu otišao kao prvoplasirani tim Mozzart Bet Super lige. Pakistanac sa norveškim pasošem u intervjuu za Mondo kaže da je pre dolaska u Beograd čuo samo najlepše, kao i da se u to sada uverio.

– Zvao sam mnoge ljude. Nisam znao previše o Beogradu. O rivalstvu Partizana i Zvezde svi znaju. Raspitivao sam se o Beogradu. Igrao sam sa nekim srpskim igračima, svi su rekli lepe stvari. Sve je istina, tako da me nisu slagali. Igrao sam sa Urošem Radakovićem u Ankari, sa njim sam pričao, sa agentom Draženom koji je glavni razlog dolaska. Dražen me je zvao svaki dan, ubeđivao me, pričao mi o Beogradu. Razgovarao sam sa Pavlovićem, svi su lepe stvari rekli.

Pobeda u derbiju ponovo je raspalila nade navijača da titula može da se vrati u Humsku, Gajas Zahid poziva saigrače i sve u klubu da pokažu veru u uspeh i prenesu je na teren.

– Ne znam kako je bilo u prošlosti, ono što znam jeste da moramo da guramo, da verujemo i da idemo napred. Postoji razlog što smo na vrhu, potrebno je da verujemo da možemo da budemo najbolji na kraju i da se postaramo da to na kraju budemo baš mi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet