ABAKošarka

Žakelj: Energetski moramo biti bolji

Partije na Superkupu i otvaranju AdmiralBet ABA lige učinili su SC Derbi favoritom u večerašnjem meču protiv Zadra. Andrej Žakelj vidi ovu utakmicu kao dodatnu priliku da mu ekipa napreduje u svakom pogledu.

– Čeka nas prva utakmica na našem terenu, nakon Superkupa i dosta dobre utakmice u Splitu. Igramo protiv ekipe Zadra koja u svojim redovima ima dobre, iskusne igrače na čelu sa odličnim trenerom. Igraju brzu košarku, kažnjavaju sve greške u odbrani i u tom segmentu moramo najviše biti fokusirani. Poznato je da je Zadar zadržao osnovu ekipe i doveo par novih igrača. Naglasio bih da energetski moramo biti bolji nego u prošlom kolu.

Na isti način ovoj utakmici pristupaju i igrači, sudeći prema rečima Tomislava Ivišića pred još jedan okršaj sa predstavnikom Dalmaciije.

– Ekipa Zadra je iskusna ekipa koja je zadržala glavne igrače od prethodne sezone. Igraju na specifičan način sa dosta trčanja i pokušavaju da kazne svaku grešku u napadu. Mi moramo biti fokusirani celu utakmicu i da ispravimo greške koje smo imali u Splitu. Spremamo se za protivnika, imali smo veliki broj dana da se odmorimo i spremimo za ovaj meč. Verujem da ćemo biti spremni za utakmicu, te se nadamo pobedi u prvoj domaćoj utakmici u Morači.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet