ABAKošarka

Žakelj: Momci su odmorili tokom leta i spremni su da rade

Tokom jučerašnjeg dana košarkaši SC Derbija počeli su sa pripremama za novu sezonu. Jedno od prijatnijih iznenađenja ABA lige sada ima nameru da pokaže neki kontinuitet, te da prošla sezona nije bila bljesak.

Na prvoj prozivci Andreja Žakelja pojavili su se Zvonimir i Tomislav Ivišić, Emir Hadžibegović, Boris Tišma, Danilo Ivanović, Vladimir Sudar i Vasilije Todorović. Uskoro se očekuje dolazak Flečera Megija, pojedini košarkaši imaju reprezentativne obaveze pa će se priključiti naknadno.

– Drago mi je da smo se opet okupili, momci su odmorili tokom leta i spremni su da rade. Moraju biti totalno fokusirani na rad i trening. Priključili smo ekipi i neke mlade košarkaše iz omladinskog i kadetskog pogona, dok čekamo još igrača narednih dana. Nadam se da kad se vrate reprezentativci da ćemo biti spremni ali je bitno da su momci koji su došli danas na trening zdravi, željni rada. Uslovi su nam na visokom nivou, kao i prethodne sezone a na nama je da to iskoristimo na pravi način i da će ove pripreme, ako sve bude kako treba, biti uspešne.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet