ABAKošarka

Žakelj: Počeli smo mekano i takva je bila i cela utakmica

SC Derbi je doživeo težak poraz u 11. kolu AdmiralBet ABA lige, domaćin je bio potpuno nemoćan od prve do poslednje sekunde protiv Cedevita Olimpije.

– Čestitam Cedevita Olimpiji na pobedi i na pristupu kakav treba da ima tim i kakav mi nismo imali danas i to je nedopustivo. Počeli smo mekano i takva je bila i cela utakmica. Šta god da smo probali nije nam uspelo. Napad nekad ide nekad ne ide, ali obrana, tu su stvari koje neće moći ovako i na nama je da to ispravimo.

Za razliku od prethodnih duela sa favoritima, ovde je Žakeljeva ekipa potpuno podbacila sa utiskom.

– Slažem se. To je tim koji je u samom vrhu ABA lige i to mora biti igračima motivacija. Znači ne treba trener da ih motiviše. Tokom sedmice nije bilo problema i ja sam se baš veselio ovoj utakmici. Šta se desilo moramo da sednemo, analiziramo i da bude neka reakcija. Mislim da je manji pritisak kada igrate protiv jačih timova nego pritiv onih koje morate da dobijete. I sam sam bio iznenađen načinom na koji smo krenuli. Mislim još uvek da oovaj tim ima karakter, ali danas nikako da okrenu. Ovo je najslabija naša utakmica ove sezone. Zadar u prvom kolu i ova utakmica.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet