ABAKošarka

Žakelj: Sve ovo ne izgleda kako želim

Budućnost je u 15. kolu AdmiralBet ABA lige pobedila Mornar, ta dva boda su otprilike sve što je pozitivno za njih iz ove utakmica.

– Ovo je još jedna utakmica gde pristup nije bio pravi. Krenuli smo kako treba, ali onda su nas ego i individualne ambicije dovele do situacije da se borimo protiv tima koji je odigrao jako dobru utakmicu. Pokazali su veću želju i borbu od nas. Spominjao sam na treningu koliko je pristup bitan, ali neki to nisu shvatili. Ne pričam o svim igračima, nego pojedincima. To se desilo veća par puta, neki momci ne mogu da isprate ono što želim. Dobri su igrači, ali kao tim ne izgledamo dobro. To me boli.

Ne libi se Andrej Žakelj da javno kaže kako je njegov dosadašnji mandat na klupi Plavih razlog za nezadovoljstvo.

– Na kraju sve ovo ne izgleda kako želim. Kada igramo dobru odbranu i napad je dobar. U odbrani nema odgovornosti koje mora da bude. Još jednom kažem, ima i moje krivice. Ja sam taj koji mora da sve to uklopi i da ih spremi za meč. Međutim, ponavljam ono što sam rekao, imati karakter i ponos ja ne mogu da im dam ali mogu da insistiram. Videćemo sledeću utakmicu kakva će biti reakcija.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet