FudbalSrbija

,,Žao mi je samo što pompa oko reprezentacije nije onakva kao 2010. godine“

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Gojko Kačar, u razgovoru za Mondo istakao je zadovoljsto načinom igre Orlova pod komandom Dragana Stojkovića.

– Meni se dopada što je Stojković nametnuo ofanzivnu igru i od nje ne odstupa. A još je važnije što je takvim stilom i stavom ubedio sve nas da mu verujemo. Žao mi je samo što pompa oko reprezentacije nije onakva kao 2010. godine. Ovi momci svojim igrama, ponašanjem i rezultatima zaslužuju da imaju podršku koju je moja generacija imala na putu ka Južnoj Africi. Da se naježe na svakoj utakmici, kao što sam se ja naježio na prepunoj Marakani pred utakmicu sa Francuskom.

Puno lepih reči izrekao je na račun Dušana Tadića od koga očekuje da povede reprezentaciju ka velikom uspehu u Kataru.

– Za mene je Dušan Tadić bez dileme najbolji srpski fudbaler u poslednjih 20 godina. Mnogo mi je drago zbog njega što je uspeo da napravi veliku karijeru. A uspeo je pre svega zahvaljujući svom radu, volji i mentalitetu. Toliko je fin i vaspitan dečko, da je apsolutno zaslužio sve što mu se dešava u poslednje vreme. Žao mi je samo što ranije nije dostigao ovaj nivo, jer bi sigurno igrao u najvećim evropskim klubovima. Mnogo očekujem od njega na Svetskom prvenstvu, kao i od cele ekipe koja se prosto preporodila pod komandom Dragana Stojkovića. Igraju napadački, lepo za oko, dominiraju i diktiraju ritam bez obzira na ime i kvalitet protivnika. Ako ih pogleda i sreća koja je neophodna na turnirskim takmičenjima, uopšte ne sumnjam da će nadmašiti naš učinak iz Južne Afrike.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet