ABAEvroligaKošarka

,,Željko me je prvih par meseci zvao Slaviša“

Balša Koprivica je prvi deo leta proveo u Sjedinjenim Američkim Državama, smatra da je dobro iskoristio ovaj period da se pripremi za ono što ga čeka sa Partizanom a to je povratak u Evroligu.

– Svi znamo kakvo je to takmičenje i koji je to magnet i za igrače i za publiku. Evroliga je baš veliki izazov. Sve me to veoma motiviše, jedva čekam da počne. Dobro znam kakva je evroligaška atmosfera, koju stvaraju navijači Partizana, oni daju krila igračima.

Svi u taboru crno-belih s euforijom iščekuju nastupe u elitnom takmičenju pre svega.

– Partizan, po tradiciji, ima najviše ciljeve. Ono što je do mene učiniću da odradim na najbolji način. Daću 200 odsto! Uzbuđen sam zbog svega toga. Stvara se novi, poprilično izmenjen tim, sastavljen od jakih, ozbiljnih igrača. Očekujem vrlo dobre rezultate, naravno i trofeje.

Mladi centar se u razgovoru za Sport Klub dotakao ponovo saradnje sa Željkom Obradovićem.

– Saradnja sa Obradovićem mi mnogo znači. Ne mogu da opišem koliko korisnih stvari sam pokupio od Željka tokom protekle sezone. U početku me stalno zvao Slaviša, tek posle nekoliko meseci sam postao Balša. Željko u svakom trenutku očekuje maksimum od svakog igrača. Bukvalno na svakom treningu traži poptpuni angažman, bez obzira da li je trening ujutru, ili uveče. Uvek dolazi sa istim ciljem, da maksimalno profesionalno odradi trening, da izvuče maksimum od svakog igrača i normalno je da se i mi tako odnosimo prema obavezama.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet