FrancuskaFudbal

Zidan ponovo odbio, novo ime u fokusu

Portugalci cenjeni na Parku prinčeva.

Novi ugovor Kilijana Mbapea je inicijalna kapisla i pokretač Pariz Sen Žermena da napravi neophodne promene kako bi dominaciju francuskim fudbalom pretvorio u željenu vldavinu evropskim fudbalom. Za tako nešto biće potrebni novi ljudi sada kada je potpuno jasno da to nisu Leonardo i Maurisio Poketino.

Skoro je pa izvesno da će novi sportski direktor francuskog šampiona biti Luis Kampos. Izazov karijere za Portugalca biće da sastavi tim u stanju da osvoji Ligu šampiona i izabere trenera za tako nešto.

Ideja prethodnog sportskog direktora bila je da se angažuje Serđo Konseisao, promenama u sportskom sektoru on je pao u treći plan. Sveci su se okrenuli svojoj dugo željenoj opciji, Zinedinu Zidanu, za sada njegovo angažovanje i dalje ostaje nedosanjani san.

Zbog toga je u prvi plan izbio novi Portugalac. Le Parizijen piše da je glavni kandidat za mesto trenera Parižana sada šef struke lisabonskog Sportinga, Ruben Amorim. Mladi trener je napravio ozbiljan posao sa Lavovima i nije ni čudo da je skrenuo pažnju na sebe te se verovatno očekuje da on donese novu energiju i tim učini gladnim uspeha te dovede do željenog nivoa.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet