ATPTenis

Zverev: Nisam imao apsolutno nikakve šanse da igram na svom nivou

Nemac je doživeo težak poraz u finalu Madrida a nakon finala imao je šta da kaže na račun organizacije turnira i dodeljenih termina.

– Moram da kažem da je posao ATP ove nedelje bio apsolutna sramota. Pre dva dana otišao sam da spavam u 4:00, 4:30 ujutro. Juče sam legao u 5:20 ujutro. Ako bilo koja normalna osoba ode da spava jedne noći u 4:00 ujutro, sledeće noći u 5:00 ujutro, za nju će biti teško samo da bude budna, a ja sam igrao finale protiv Alkaraza, koji je za mene trenutno najbolji igrač sveta, na turniru Masters 1000.

Zverev u takvom rasporedu vidi razlog za igre ispod svog nivoa kako u Madridu tako i nešto ranije u Akapulku.

– Nisam imao koordinaciju na svom servisu, nisam imao koordinaciju na udarcima… Danas nisam imao apsolutno nikakve šanse. Nisam imao apsolutno nikakve šanse da igram na svom nivou. Ovo nije prvi put da se to događa. U Akapulku sam igrao do 5:00, a budan do 8:30 ujutro. Da budem iskren, malo sam umoran od toga. U Madridu mi je oduzeta šansa i na kraju dana svi zaborave na te stvari. Niko o tome ne govori. Svi govore: ‘Da, bio je to loš meč, napravio sam duple greške, nisam igrao dobro i sve to.’ Ali pogledajte šta se događalo prethodnih dana. Pogledajte i šta se zapravo događa iza kulisa. Mislim da nije baš pošteno.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet