FudbalLiga šampiona

,,Zvezda će da izbaci Makabi“

Pred fudbalerima Crvene zvezde je pokušaj da treći put izbore Ligu šampiona, poslednja prepreka na tom putu je Makabi iz Haife, za Veska Mihajlovića, nekadašnjeg fudbalera a sada direktora omladinske škole Anortozisa, srpski šampion je favorit.

– Odgledao sam obe utakmice, Zvezda sa četvrt gasa do 2:0 u revanšu protiv Pjunika, dok je izraelski sastav, uz bezbolan poraz, potrošio nešto više energije na putu do svog cilja, eliminacije Apolona. Mogu li, pod uslovom da prethodno u igru uvedem i Makabijev atinski susret sa Olimpijakosom i sve što je prikazano u Beogradu i Haifi, da se upustim u prognozu onoga što trenutno najviše zaokuplja simpatizere srpskog prvaka? Mogu, naravno. Zvezda je kvalitetnija, ozbiljnija ekipa, Zvezda će da izbaci Makabi.

U razgovoru za Sport Klub prokomentarisao je vrline i mane izraelskog prvaka.

– Odbrana Makabija je ranjiva, ne trpi pritisak, hvata je panika, teško iznosi loptu – uočilo se u sinoćnjem duelu na stadionu Apolona. Šta je još zanimljivo, na šta bi trebalo da se obrati pažnja? Kod izvođenja kornera, sad pominjem kvalitet Makabija, ako se lopta izbaci, onda nastaju problemi za protivnika, spasavaj se ko može, kontranapadi su glavno oružje Izraelaca. Uopšte gledano, ofanzivci su najubedljivije oružje Makabija, momci su jaki, brzi kao struja…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet