FrancuskaFudbalSrbijaVESTI DANA

Zvezda i Radonjić: Novca ima, ali…

Nakon osvajanja duple krune, u taboru Crvene zvezde nije bilo puno vremena za slavlje, već se odmah krenulo u sklapanje tima za narednu sezonu.

Svi izgledi su da će naredna akvizicija crveno-belih biti Osman Bukari, koji bi se prema rečima Marka Marina, direktora skautinga, idealno uklopio u tim Dejana Stankovića.

Da su ambicije šampiona Srbije na najvišem nivou pokazuje i činjenica da su crveno-beli želeli da u svoje redove vrate reprezentativca Srbije, Nemanju Radonjića, koji ima ugovor sa Marsejem još godinu dana. Prema saznanju „Mozzart sporta“, francuski klub je tražio obeštećenje od dva miliona evra plus 40 procenata od naredne prodaje. U Zvezdi su bili spremni da započnu pregovore, ali nakon saznanja da u poslednjoj godini ugovora sa Olimpikom, Radonjić ima neto primanja od 1,3 miliona evra, bilo je jasno da je to uzaludan posao.

Možda bi Zvezda i to mogla da ponudi, da je želja u ovom trenutku obostrana. Međutim, Radonjić i dalje smatra da ima šta da ponudi u inostranstvu i da nije vreme za povratak u Srbiju. Kao naredna destinacija pominju se Italija(Serija A) i Španija(Primera).

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet