FudbalSrbijaTransferiVESTI DANA

Zvezda još na tržištu, Stankoviću bi mogla da bude ispunjena stara želja?

Čeka se rasplet, tvrdnja je Žurnala.

Sjajna, nikad bolja atmosfera vlada oko Crvene zvezde. Dominacija srpskim fudbalom i kontinuitet dobrih rezultata na evropskoj sceni pojačao je apetit svima na stadionu Rajko Mitić pa su i ambicije porasle. Prema rečima Zvezdana Terzića ovoga leta srpski šampion uložio je osam miliona evra u jačanje ekipe. Kings Kanvga i Osman Bukari su na blic, što bi se reklo, kupili javnost i navijače uvodnim partijama, Nemanja Milunović i Aleksandar Pešić su dobro poznata lica, Stefan Mitrović se pokazuje kao pojačanje za sadašnjost i budućnost dok tek treba da vidimo na delu Iraklija Azarova.

Tu možda neće biti kraj, Mitar Mrkela je na predstavljanju novog levog beka rekao da postoji šansa da dođe još neko pojačanje u zavisnosti od odlazaka. U tom kontekstu se najviše govorilo o Strahinji Erakoviću, Ohiju i Benu ali izgleda da u najmanju ruku nije isključeno da dođe do rotacije u ekipu kada je u pitanju vezni red.

Za sada Kangva i Kanga sjajno funkcionišu kao tandem na sredini terena zbog čega je Seku Sanogo pao u drugi plan. Iskusni fudbaler iz Obale Slonovače je navodno još po završetku prošle sezone nagovestio da je nezadovoljan statusom i da bi želeo da ode, sada je vrlo moguće da mu je status u timu na početku nove sezone dodatno pojačao tu odluku te se otvara mogućnost za dolazak mlađeg igrača, drugačijeg profila u odnosu na par redova ranije pomenuti tandem.

U fokusu je ponovo Edmund Ado, tvrdi Sportski žurnal i najavljuje pozitivan rasplet u skorije vreme. Ovaj momak je i zimus bio na pragu dolaska kao velika želja Dejana Stankovića još od dvomeča u kvalifikacijama za Ligu šampiona, zbog želje da se preseli u crveno-beli deo Beograda ušao je u konflikt sa Šerifom koji je želeo da ga proda drugom klubu, sada je van ekipe i navodno su u toku pregovori oko obeštećenja nakon kojih se očekuje, prema navodima pomenutog lista, da 22-godišnji vezista dođe u Srbiju do kraja prelaznog roka.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet