FudbalItalijaSrbijaTransferiVESTI DANA

Zvezda prodaje vezistu u Seriju A?

Možda i najbolje rešenje za sve.

Pretprošlog leta Kings Kangva je doveden kao zvučno pojačanje iz ruske lige. Crvena zvezda je po tadašnjim ocenama dobila modernu osmicu, i može se reći da je on odlično počeo kod Dejana Stankovića, međutim, za mandata Miloša Milojevića nije uspeo da prikaže takve partije u kontinuitetu iako je nesporno dao svoj doprinos osvajanju nove duple krune.

Prošlog leta Kangva je bio ni na nebu ni na zemlji. Barak Bahar mu je stavio do znanja da neće biti u prvom planu, klub da ne želi da ga proda po svaku cenu. Bilo je interesovanja i sa istoka i sa zapada, nedovoljno konkretnih, Zambijac je ostao u crveno-belom ali shodno statusu u dosadašnjem toku sezone nema baš naročitu budućnost. Zimski transfer je izvestan, sudeći po rečima Nira Karina, njegovog agenta, za Sport Italija.

Zambija ima veliki broj talenata i nadam se da će sledeći igrač iz Zambije u Italiji biti Kings Kangva iz Crvene zvezde. Već smo u pregovorima sa nekoliko italijanskih klubova.

Ostaje da se vidi koliko će italijanski klubovi, ili neki drugi, biti spremni da izdvoje u zimskom prelaznom roku. Podsetimo, Zvezda ga je dovela za milion i po evra iz Arsenala iz Tule.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet