Ostali sportoviVESTI DANA

Zvezda se oglasila saopštenjem, izvinjenje treneru i celokupnoj javnosti

Posle sramotnog transparenta navijača Crvene zvezde upućenog treneru, Mirku Vičeviću, klub se oglasio saopštenjem. Isto je potpisao direktor, Igor Milojević a prenosimo ga u celosti:

BVK Crvena zvezda je sportska organizacija koja na prvom mestu promoviše olimpijske vrednosti, poštuje statutarne odluke Sportskog društva Crvena zvezda i statutarne odluke vaterpolo kluba BVK Crvena zvezda koje su u skladu sa interesima Vaterpolo saveza Srbije.

BVK Crvena zvezda je prepoznala u Mirku Vičeviću legendu vaterpolo sporta koji svojim sportskim zalaganjem i autoritetom može da opravda navedene vrednosti i ciljeve BVK Crvena zvezda u narednom periodu.

BVK Crvena zvezda snosi najveću odgovornost za pojavljivanje kluba i navijača u medijima koja nisu vezana za sport. U ime kluba i u svoje ime, se članu kluba, svom klupskom kolegi i prijatelju Mirku Vičeviću javno izvinjavam kao i celokupnoj sportskoj javnosti zbog uznemiravanja i pominjanja Mirka Vičevića i BVK Crvena zvezda u medijama u kontekstu koji nije u vezi sa sportom i odgovornost preuzimam na sebe.

Navijači koji su izneli svoj protest u toku utakmice mirno su napustili tribine, bez icindenta ili uvreda na račun prisutnih delegata, sudija i publike koja se zatekla na utakmici BVK Crvena zvezda i VK Šabac.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet