FudbalItalijaSrbijaVESTI DANA

Zvezda tražila novu trampu sa Sampdorijom zbog Dragovića

Mesecima se govori o potencijalnom prelasku Aleksandra Dragovića u redove Sampdorije, bilo je tu i konkretnijih ponuda italijanskog kluba, ali one nisu zadovoljile čelnike Zvezde, koja ima potpisan ugovor sa sjajnim defanzivcem do leta 2024. godine.

Prema navodima italijanskog novinara Đanluke Di Marcia, Sampdorija ne odustaje od Dragovića, te su crveno-beli u zamenu za njega tražili od Samdorije da u sklopu trampe, u Beograd pošalju defanzivca Julijana Šaba.

Nemački fudbaler je trenutno na pozajmici u Kelnu, ali je odbio opciju da se preseli na „Marakanu“. Di Marcio dodaje da je Dejan Stanković opipavao kakva je situacija kada je u pitanju Đakomo Manjani koji je prolećni deo prethodne sezone već bio u Sampdoriji.

Crveno-beli su već tražili od Sampdorije trampu za Filipa Đuričića, ali revoltirani nakon ponižavajuće ponude Sampdorije od pola miliona evra za Dragovića. Austrijski reprezentativac ima želju da zaigra u Seriji A, ali uživa u Crvenoj zvezdi, koju sigurno neće napustiti bez da obe strane budu zadovoljne.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet